Another leopard Eloïse

Mijn tweede Eloïse jurkje – of specifieker: mijn tweede Eloïse jurkje in een leopard stofje. (het eerste vind je HIER terug) Om de een of andere reden vind ik dat een perfecte combo. Voor dit jurkje vond ik de perfecte stof bij Toverstof. Een bruin-zwarte leopard tricot, met wat viscose in volgens mij want hij valt mooi door en is heel zacht en aangenaam.

Processed with VSCO with f2 preset1--68261--6819

Voor deze versie verlengde ik de mouwen en voegde 4 smocklijntjes toe. En nu komt een grote bekentenis: het was de allereerste keer in mijn hele naai carriere (ik startte in september 2009) dat ik smockte. Noem het smockvrees… ik weet het niet, maar het schrikte mij af dat je niet op voorhand kan voorspellen hoe breed je smockwerk zal worden… ik word daar nerveus van… Nergens voor nodig zo bleek!

1--68431--68441--6825

Dit jurkje werd eigenlijk al in november vorig jaar gemaakt, maar foto’s… daar kwam het gewoon niet van. Toen de zon eindelijk kwam piepen dit weekend, nam ik vlug mijn camera en we begonnen eraan. De halsketting… dat was een geval van “pick your battles” 😉 . En nu hopen dat de zon blijft doorkomen en dat er hier wat meer geblogd kan worden!

1--68221--68181--6850

Bedankt om te komen lezen! XXX

Laurence

Patroon: Eloise jurk van Minnieme

Stof: Leopard tricot van bij Toverstof

1--6847

6 gedachten over “Another leopard Eloïse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s