Céleste goes Eloïse

Van zodra Annick (MinnieMie) haar eerste Eloïsejurk op het net verscheen, wist ik dat dit een ideaal kleedje zou zijn voor mijn dochter. Met zwier en comfort als haar belangrijkste criteria kwam deze jurk hoog bovenaan mijn to sew lijst te staan. Enter de zoektocht naar de perfecte soepelvallende tricot. En die vond ik een drietal weken terug bij Editex. Annick was er ook bij en zij knikte goedkeurend.

Processed with VSCO with f2 presetbewerkt-4614bewerkt-4618

Het kleedje is van het type “snel klaar”, én nog belangrijker… van het type “geen aanpassingen nodig”. Het enige wat ik misschien kan opmerken is dat het wat groot tailleert en dat je best een maatje kleiner neemt. Op aanraden van Annick maakte ik de 3 jaar voor mijn 3,5 jarige en uiteindelijk verkorte ik de jurk nog met 2 cm.

bewerkt-4636bewerkt-4688bewerkt-4719

Met broekkousen en een gilet kan dit jurkje ook perfect in de winter. Wij hadden het geluk een weekendje aan zee te zitten tijdens het heerlijk nazomer weekend waardoor een gilet helemaal niet nodig bleek… Achteraf werden ook de broekkousen uitgespeeld, net als het jurkje trouwens wegens ‘kletsnat’.

bewerkt-4720bewerkt-4732bewerkt-4669bewerkt-4680

De stof van Editex valt heel soepel wat het ideaal maakt voor dergelijke jurkjes. Bovendien is ze superzacht. En blauw blijft een ideale kleur voor blondjes vind ik… Als je mijn instagram feed bekijkt, zie je dat ik de laatste tijd wel helemaal into blauw ben. Binnenkort komt daar wel wat verandering in 😉

bewerkt-4612bewerkt-4637bewerkt-4685

Bedankt om te komen lezen,

XXX, Laurence

Stof: Editex

Patroon: Eloïsejurk van MinnieMie, 3Y

bewerkt-4728

 

Advertenties

9 gedachten over “Céleste goes Eloïse

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s