Bambiblauw goes Botanical and I love it!

Oh my! Helemaal verliefd ben ik op deze nieuwe collectie van About Blue Fabrics. Ze bestaat uit 4 printjes, en boy – ik kon echt moeilijk kiezen! Ik koos uiteindelijk toch voor de planten print en de marmer look. Maar garanti dat ik straks nog de cactus print en de grid koop… echt zo mooi! En dan die kwaliteit… ik zei het hier al, maar ik herhaal het toch nog maar eens. De kwaliteit is fan-tas-tisch! Lichte zomersweat met meer dan voldoende rek waardoor je echt alle kanten kan uitgaan. Zowel tricotpatronen als sweaterpatronen kan je hiervoor gebruiken. Zoveel mogelijkheden doet mijn hoofd een beetje op hol slaan.

bewerkt-9790bewerkt-9794

Maar met een Instagram vriendin zoals Nicky Heyvaert (die ondertussen ook een real life vriendin geworden is – wij zitten elke zaterdagochtend samen op de schoolbanken) die net een nieuw patroontje uitgebracht heeft, was de keuze al snel gevallen op de Millie jurk. Klein probleempje… enkel maatje 116 was op dat moment gratis verkrijgbaar op haar blog. MAAR… een aantal whatsapp berichtjes later, was Nicky bereid om haar patroon uit te werken naar kleinere maatjes! Dikke merci lieve Nicky! Vanaf nu kan je op haar blog het GRATIS patroontje verkrijgen voor deze Millie jurk in maten 98, 104, 110 en 116!

bewerkt-9554bewerkt-9595bewerkt-9609bewerkt-9615

Er is er hier alleszins eentje héél blij met haar zwierkleedje!

bewerkt-9573bewerkt-9566bewerkt-9576bewerkt-9570

Voor Georges nam ik een gewone raglan sweater uit de Ottobre dat ik onderaan lichtjes verbreedde om een wat losser model te krijgen. En ik ben héél blij met het resultaat. Er volgen er nog zo van deze.

bewerkt-9651bewerkt-9715bewerkt-9723bewerkt-9659

En dan die twee samen op de foto krijgen… zucht… Ik denk dat ik een stuk of 80 foto’s genomen heb… om er maar 3 ‘deftige’ te kunnen overhouden… Hou mijn IG in het oog – ik zal daar nog enkele extra foto’s posten die ik jullie zeker niet wil onthouden #gniffel

bewerkt-9735bewerkt-9733bewerkt-9717

Zijn jullie net als mij overtuigd van deze stofjes! Rep jullie dan snel naar Bambiblauw of jullie lokale stoffenwinkel om deze in huis te halen! Je zal het je niet beklagen.

En als je wat extra inspiratie wil opdoen, check dan zeker eens deze blogs:

Minniemie / Lily and Woody / Vink / Emma en Mona / Van Jansen

15 gedachten over “Bambiblauw goes Botanical and I love it!

  1. Wat een zalige creaties! Nu wil ik zelf ook een Millie jurk voor Lola in sweaterstof maken :)! En die aanpassing aan Georges zijn trui is subtiel en geniaal X

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s