Lotte Martens wintertour: het zomerproject + Give-away

Yep – I know… Ik mocht deelnemen aan de Lotte Martens Wintertour, maar kon het niet laten om alvast een eerste zomerproject voor 2017 te maken. De crèpe die ik enkele weken geleden in mn brievenbus ontving, schreeuwde dan ook keihard ‘ZOMER’ naar mij. De kleuren zijn to die for en de stof is zijdezacht, valt mooi door en is héél aangenaam tegen de huid.

bewerkt-0284bewerkt-0112

Initieel had ik een kleedje voor C. in gedachte, maar toen ik de stof in handen kreeg, wist ik dat ik naar een patroontje moest zoeken die de soepelheid en het doorvallen van deze crèpe mooi tot zijn recht lieten komen. En zo kwam ik bij de Havanna Blouse van Cali Faye Collections. Ik had het patroontje al enige tijd in mijn bezit, maar had de goeie stof hiervoor nog niet gevonden – tot nu! Ik kocht nog de bijhorende Havana Short om het een mooi geheel te laten maken.

bewerkt-0179bewerkt-0133bewerkt-0211bewerkt-0239

En echt waar… ik ben helemaal verliefd! Ik denk dat het topje zeker in mijn persoonlijke top 3 staat van mn mooiste eigen creaties. Ik kon dan ook niet kiezen tussen al de foto’s dus ik doe eventjes aan fotospam:

bewerkt-0227bewerkt-0222bewerkt-0194bewerkt-0226

Je kan de nieuwe stoffen van Lotte allemaal op haar site bewonderen en HIER kan je ook een lijst van alle verkooppunten vinden (ik zag dat de zwarte-roze versie van deze crèpe beschikbaar is in de Stoffenkamer… misschien dat ik daar binnenkort eens moet binnenspringen 😉 )

bewerkt-0170

En er is nog goed nieuws voor jullie: door een omwisseling van kleurnummers bij de leverancier, kreeg ik eerst de crèpe in een ander kleurtje toegestuurd. Deze mag ik  van Lotte onder mijn lezers verloten. Het gaat om 1m20 (stofbreedte 1m40) van de  blauw-groene variant van de crèpe. Laat hieronder een reactie en volgende week vrijdag (vrijdag de 13de 😐 ) maak ik de winnaar bekend. Voor een extra kans, kan je ook meedoen via Instagram (binnenkort post ik meer info hieromtrent).

77 gedachten over “Lotte Martens wintertour: het zomerproject + Give-away

 1. Prachtige patroontjes gekozen voor dit stofje (het lijkt wel oneerbiedig om stof-JE te zeggen tegen de stoffen die Lotte Martens ontwerpt). Een geslaagde combinatie. Ik ben fan.

  Like

 2. Oh wat prachtig, zowel de stof als het modelletje! Mijn meisjes zijn uit de roze periode nu in de blauwe beland, dus de stof zou hier heeeeel welkom zijn!

  Like

 3. suuuper mooi, de stof, je creatie, het dochtertje én alles samen 🙂
  ik doe graag mee voor deze give away, voor de 3 dochtertjes van Wini Floreal

  Like

 4. het is lang geleden dat ik nog met mijn mond open naar een blog stond te kijken. prachtig mooi, zoals ik op instagram al zei, mijn dochter doet haar communie dit jaar …. tot nu toe vond ik nog niet echt inspiratie, maar toen kwam jouw dochter voorbij in deze mooie blouse … amai xxx en natuurlijk zou ik ook super blij worden om het stofje te winnen 🙂

  Like

 5. Zo mooi,zo zomers!Van mij mag het heel warm worden zodat ze er lange dagen in kan rond lopen.Ik waag graag een kansje op het te winnen stofje ❤

  Like

 6. Ik doe ook graag een keertje mee en hoop heel erg om ook eens een keertje te winnen 😏. Zou die tandpijn al een beetje door verminderen???

  Like

 7. Ik heb een prachtig jurkje #eigenlofstinkt in dat groene stofje, dus ik pas… maar ik wou gewoon even zeggen hoe mooi ik die jongedame vindt. Zalig schoon – en dat knietje, ♥!

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s