Teddy Jacket

Een maand of 2 geleden planden Sharon (Zonen09), Isabelle (A Naais ID) en ik een ‘kleine’ shoppingtrip richting Stragier. Als kindjes in een speelgoedwinkel, zo voelde het… We wisten niet waar eerst te kijken en deden van ‘ieder voor zich’. Na een uur of twee 😉 had ik al een paar stoffen opzij gezet en net als ik dacht dat ik alles goed overwogen had en naar de kassa kon gaan, zag ik daar zachte Teddy in verschillende kleuren liggen. Daar kon ik echt niet aan weerstaan. Ik ‘beperkte’ me tot 2 kleuren – allebei varianten van groen. Want net zoals kindjes in een speelgoedwinkel kon ik niet kiezen…

Processed with VSCO with f2 preset

De eerste bleef niet lang in de stoffenkast. Ik gebruikte een patroontje uit ottobre dat ik eerder al bij Nicky (Mix It Make It) zag. Het vestje werd volledig gevoerd met een efen groene tricot. Het originele vestje is ongevoerd, maar met de handleiding van de Ole van Zonen09 naast mij, was dat gemakkelijk opgelost. Ik maakte een 104 voor mijn 4-jarige zoon, maar het valt een beetje groot uit (waarschijnlijk door de stofkeuze want bij Nicky valt het wel perfect en onze zoontjes zijn even oud/groot).

bewerkt-9962bewerkt-9973bewerkt-9924

Aangezien het lekker warm is, zal het echt als een buitenjasje gedragen worden boven zijn trui van zodra de grote koude het land uit is. Momenteel wordt het al gedragen als we slechts korte momenten buiten moeten (boodschapjes doen, bezoek bij oma en opa etc…).

bewerkt-9964bewerkt-9970

 

 

11 gedachten over “Teddy Jacket

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s