Eef Lillemor fabrics

Stel, je bestelt 2 stofjes bij Bambiblauw – en je krijgt er 4 in je brievenbus… TOPDEAL noem ik dat!

Het bleken 2 van de 3 stofjes die ontstonden door een samenwerking tussen About Blue Fabrics (nieuwe naam voor de stoffenlijn van Bambiblauw) en de creatieve Eef Lillemor. En ze zijn vanaf NU te verkrijgen op de webshop van Bambiblauw en andere stoffenwinkels.

bewerkt-5940bewerkt-5923

Door een krappe deadline (die ik mezelf oplegde) koos ik voor patroontjes waarvan ik weet dat ze goed zitten. Voor Georges werd het een Pim van Zonen09 – ideaal als strandshortje deze zomer.

bewerkt-5863bewerkt-5870bewerkt-5857

Ik vergat dat maat 4 jaar de vorige keer ook wat te groot was voor mijn smalle 4-jarige met een taille-omtrek die kleiner uitvalt dan een 2-jarige… Dus voor mij had het nog iets aansluitender mogen zijn.

bewerkt-5901bewerkt-5871

Céleste kreeg een aangepaste Trop Top van Ivanne Soufflet met een high – low volant. Zij was meteen verkocht. Mijn dochter heeft namelijk een lichte obsessie wat betreft panda’s (ze noemt ze trouwens nog steeds ‘Apuja’ – geen idee vanwaar ze het haalt en het afleren zal ze evenmin, want ondertussen heeft zowat de hele familie het overgenomen).

bewerkt-5955bewerkt-5960

De stofjes zijn heel zacht een aangenaam. Zowel om te naaien als om te dragen. En de kleuren blijven echt goed. Ze zijn ondertussen al gewassen, gedroogd en gedoopt in de Noordzee…

bewerkt-5963bewerkt-5977bewerkt-5983

Meer inspiratie kan je vinden op volgende blogs:

Miss Wobie / MinnieMie / Khadetjes / Stannel / Emma&Mona / Vanjansen / Petrol and Mint / Ptits monstres / Paspelpoezen

Wat doe je hier trouwens nog… hop hop je winkelwagentje gaan vullen!

 

 

15 gedachten over “Eef Lillemor fabrics

  1. Zo’n leuke foto-plek tussen de strandcabine’s! Je creaties zijn weer helemaal top, veruit mijn favorieten al van wat ik zag verschijnen in deze nieuwe stofjes ♥. En rara die marble t-shirt hangt hier ook in de kleerkast van Lola 😀

    Geliked door 1 persoon

  2. Dat kleine guitige krullenbolletje doet me spontaan glimlachen!
    Mooi, hoe je aan de slag ging met de stofjes en -telkens- weer een mooi geheel weet te maken.

    Like

Plaats een reactie