Pyjama Party

Ik ben meter van het tofste, schoonste en meest geweldig metekind. En samen met nog zo’n tof, schoon en geweldig kind, vormen zij een tweeling. Voor hun 4de verjaardag werden er dus niet één maar twee cadeautjes genaaid. Zelfde stof, ander kleurtje. Zo kunnen ze matchen – maar toch niet helemaal…

bewerkt-6066

Ik gebruikte het Bonne Nuit patroon van ‘The Sew What Club‘. Heerlijk patroon dat ik al enkele keren gebruikte en die supergoed zit. De nichtjes schelen exact 3 weken met mijn zoon. dus ik kon het patroon gewoon hergebruiken.

bewerkt-6141bewerkt-6163

Nu ik toch bezig was, dacht ik, kon ik maar even goed mijn kinders ook voorzien van slaapgerief. Ik ging nog eens door mijn voorraad tricot en haalde nog wat ‘restjes’ van voorgaande projecten uit. Ik had het moeten weten… het heeft eeuwen geduurd voor ze allemaal af waren. Mensen die me goed kennen weten dat ik dat haat, bandwerk (ja echt ‘haten’). Bovendien zit ik met een zelfopgelegde regel waar ik niet aan een ander project mag starten voordat het voorgaande af is. Vloeken!

bewerkt-6077bewerkt-6074

bewerkt-6069
Herkennen jullie deze nog? ik maakte hier al eens een winterversie.

Maar goed, ik ben er geraakt en het resultaat mag er wezen.

bewerkt-6092bewerkt-6101bewerkt-6108bewerkt-6111

Stofjes: Bloome Copenhagen, Liesellove, Igotstripesstudio, Elvelyckan design

Advertenties

16 gedachten over “Pyjama Party

  1. Oh, maar zo geweldig!
    Ik snap je gevoel over bandwerk. Maar tijdens vakantie kan me dat wel bekoren, geen al te grootse projecten met veel denk/teken/knipwerk voor mij dan.

    Liked by 1 persoon

  2. Ik zit hier even te gniffelen, vergeef me ;). Ik hou wèl van af en toe wat bandwerk, maar ik wissel het af met projecten met iets meer uitdaging. Ach, de regels die we onszelf opleggen… maar kijk eens wat een mooi resultaat het opleverde ♥

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s