Blogtour b l a n c h e collection day 4

Ook vandaag mag ik jullie de creaties voorstellen van 2 dames die me nauw aan het hart liggen. Zij gingen allebei aan de slag met de Stones. Daar waar ik stoer jongensgerief in een stof zie, tonen zij mooi aan dat de stof evenzeer geschikt is voor meisjes en zelf voor dames.

Ik start met Linde, een superlieve dame die iedereen rond haar een goed gevoel kan geven en die geheel toevallig ook mijn bijna buurvrouw is. Of althans nog voor eventjes want zij verhuist – een groot verlies voor St Amandsberg city maar zeker ook voor mij. Gelukkig verhuist ze niet zo ver, maar wel ver genoeg om niet meer onder de noemer “buurvrouw” te vallen 😦 Naast leuke buurvrouw is ze voornamelijk ook een groot creatief talent en ook vandaag wist ze me te verbazen met deze prachtige Solange jurk. Dank je wel Linde! Het staat je beeldig en ik hoop dat deze veel uit de kast zal mogen komen! (pssst… Linde geeft ook een stukje stripes stof weg – zeker eens langs haar blog passeren dus 🙂 )

 

Nicky en ik… we go way back. We leerden elkaar kennen via Instagram, verzetten ellenlange conversaties op whatsapp en proberen ook zoveel mogelijk live dates te houden. Haar stijl is onberispelijk en haar creaties zijn steeds ‘spot on’, net als haar Millie patroon trouwens. Ze maakte een zwierige groove dress voor haar wondermooie dochter Lola (Ik blijf stikjaloers op haar haarkleur 😉 ) Merci Nicky voor deze geweldige creatie die de stof alle eer aandoet.

Lieve lieve dames, ook jullie wil ik hartelijk bedanken voor jullie mooie creaties en om deze blanche collectie te helpen groeien. Ik hoop jullie snel weer live te zien om bij te babbelen.

xxx, Laurence

2 gedachten over “Blogtour b l a n c h e collection day 4

  1. Zo lief! Wat ben ik blij dat wij elkaar al een hele tijd geleden ‘int echt’ leerden kennen 😄. Ik ben als het ware super fier op jou en je collectie! Je bent een topper xx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s