Going completely bananas over the new SYAS collection

Vreugdesprongetje – elke keer opnieuw als de nieuwe See You At Six collectie wordt aangekondigd. En telkens weer opnieuw word ik verliefd. Deze keer zijn het vooral de kleurtjes die me volledig deden wegsmelten. Ik zit hier dus met serieuze stapeltjes effen stof waarvan ik niet kan wachten om ze allemaal te verwerken. En ze combineren allemaal zo mooi waardoor het gemakkelijk wordt om een outfit uit de kast te kiezen. Ik begon met de mooiste tint blauw.

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset1--9246

Een emmatrui (gratis patroontje van Emma en Mona) maar deze keer gebruikte ik de omgekeerde kant van de stof. Want ook die is zalig mooi en zacht. Om de trui wat te pimpen maakte ik een banaan met mijn punchneedle – mijn laatste nieuwe hobby. Pas op – die is wel heel verslavend. Ik probeerde al heel wat technieken uit en ben nu nog betere manieren aan het zoeken om dergelijke patches te appliceren. Van zodra ik alles uitgewerkt heb, zal ik een paar workshops geven om mijn ‘kennis’ door te geven. Hou deze blog dus maar zeker in het oog, moest je interesse hebben in een workshop.

1--92371--92221--9229

Na het handtasje dat ik met de punchneedle maakte voor mijn dochter, was mn zoon al de hele tijd aan het vragen wanneer ik iets voor hem ging maken. Zijn gezicht als ik hem deze sweater toonde… het was goud waard! Ik hou jullie alvast op de hoogte van hoe deze uit de was zal komen. Ik ben vooral bang voor de kleurvastheid. De lusjes heb ik dubbel gefixeerd met textiellijm dus dat zit wel goed denk ik.

1--92171--92411--9256

Het shortje maakte ik in de blauwe grill en het patroon is het laatste nieuwe van Irismaypatterns. Heel erg leuk en je kan het zowel in tricot als in gewoven stof maken. Deze valt een beetje kort uit, maar ik denk dat ik er vergeten ben om naadwaarde toe te voegen onderdaan… oops 😉 Maar voor warme zomerdagen op het strand kan deze zeker!

Bedankt om te komen lezen!

XXX, Laurence

Stof: See you at six

Patroon trui: Emmasweater (gratis patroon) – Emma en Mona

Patroon short: Tintin Short  – Iris May patterns

1--9276

6 gedachten over “Going completely bananas over the new SYAS collection

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s