#blanchesteno + giveaway

Vandaag toon ik jullie mijn persoonlijke favoriet – de steno. De combinatie van de eenvoudige print met de vuilgroene achtergrond is helemaal mijn ding. Mensen die me al een tijdje volgen, weten dat ik een zwak heb voor rustige prints en mooie, “vuile” kleuren. Een stofje naar mijn smaak dus.

Processed with VSCO with f2 preset1--85591--8571

Om de lijn van “eenvoud siert” te volgen, maakte ik dan ook een eenvoudige sweater – een Emmasweater (off course!). Ik weet niet hoeveel ik er al gemaakt heb ondertussen, maar ik weet wel dat het er veel zijn. Het blijft dan ook een favoriet hier ten huize blanche.

1--85791--85521--8561

GIVEAWAY – En nu nog wat goed nieuws – samen met Aboutbluefabrics mag ik 1 meter van deze steno stof weggeven. Laat gewoon een comment hieronder. Voor een extra kans, mag je ook meedoen op IG. De winnaar wordt maandag de 21ste door een onschuldige kinderhand getrokken.

1--85771--8560

Bedankt om te komen lezen,

XXX, Laurence

Stof: Steno uit de collectie blanche x About Blue Fabrics (verkrijgbaar in jullie favoriete stoffenwinkel)

Patroon: Emma sweater (gratis patroon van Emma en Mona)

43 gedachten over “#blanchesteno + giveaway

 1. Wat een leuke trui en wat een mooie stof. Ik doe graag mee met deze actie.Mijn zoon van 3 zal hier erg blij van worden…;-)

  Like

 2. We worden de laatste dagen positief overladen met creaties in jouw stofjes. En keer op keer heb ik een wauw gevoel. Top!

  Like

 3. Prachtige sweater! Prachtige stof! Heb er deze week nog over getwijfeld maar uiteindelijk niet gekocht. Nu ik dit resultaat zie wil ik heel graag meedoen met de give-away

  Like

 4. Vuile kleuren zijn ook mijn favoriet! Zo mooi bij blonde kindjes. En laat ik er daar nu 3 van hebben 🙈! Waag dus een kansje..

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s