Blogtour b l a n c h e collection day 3

Dag 3 is al aangebroken, en ook vandaag komen 2 toppertjes aan bod die zeker niet onbekend zijn in naaibloggersland. En beide naaisters kunnen me steeds opnieuw verassen met het tempo waarmee zij hun naaisels tevoorschijn brengen. Hoe ze het doen – geen idee, maar telkens opnieuw weten ze me te verassen met hun altijd mooie creaties.

Sylvia, ook gekend onder de noemer pastellover, verast ons steeds opnieuw met heerlijke creaties voor haar kinderen. Ze grijpt steevast naar pastel en andere lichte zeemzoete kleurtjes dus het zal je niet verbazen dat zij voor de stripes koos. Ze maakte een heerlijk jurkje voor dat heerlijk kind van haar.

Ik was een fervent fan van de blog Toertjes en pateekes”. Groot was ook mijn teleurstelling als ik zag dat de blog gestopt was. Gelukkig voor mij, en voor de rest van het vlaams naailandschap, besloot Debora om haar creaties de wereld in te sturen via haar Instagramkanaal. Keer op keer weet ze iedereen te verbazen met haar prachtige creaties en haar gevoel voor stijl. Ik was en blijf grote grote fan van deze grote dame.

Schermafbeelding 2018-05-11 om 13.34.05

Dames, ik zal jullie eeuwig dankbaar zijn voor deze prachtige creaties, voor jullie steun en voor jullie geduld 😉 Ik hoop dat we elkaar snel nog eens zien om bij te kletsen. Ik trakteer 🙂

XXX, Laurence

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s