b l a n c h e x About Blue Fabrics

Ik denk dat dit de blogpost wordt waar ik het meest zenuwachtig voor ben. Want het is zover. Samen met About blue fabrics worden in de loop van de volgende dagen drie nieuwe stofjes gelanceerd waar mijn naam op mag staan. Gespannen en vol verwachting kijk ik uit naar jullie ontvangst en reacties – want het doet toch wel iets met een mens – zo maar drie ontwerpjes van jezelf de wereld insturen.

overzicht blanche collectie

Drie ontwerpjes zijnde  STRIPES, STENO & STONES. De STRIPES konden jullie vorig jaar al eens bewonderen op mijn blog/IG. Ik had toen zelf 1 meter van mijn ontwerp laten printen om er een kleedje uit te maken. En zelfs na een volledige zomer op het stofje te moeten kijken, bleef ik het een prachtige print en kleurencombinatie vinden. En in de komende dagen dus ook voor jullie beschikbaar ❤

productfoto stripes

Het STENO ontwerp maakte ik speciaal voor mijn zoon toen ik op zoek was naar een geschikte stof voor een Lars parka (Zonen09). Ik wou een print, maar niets te druk – iets zacht en all round dat op alles gedragen kan worden. De leestekens werden aanvankelijk in een jeans blauwig kleur gedrukt, maar voor deze mini-collectie werd het vuilgroen om een mooie coherentie te hebben tussen de verschillende stofjes.

Productfoto signs

And last but not least, het STONES ontwerp. Dit stofje heb ik ontworpen als deel van mijn eindwerk tijdens mijn SYNTRA cursus “digitaal textielontwerp” gegeven door Olu van Manelprints. Deze had ik nog niet laten printen dus geen voorbeeldjes uit de oude schoendoos, maar wees gerust, de inspiratie zal in de komende dagen naar jullie toe komen in een mini-blogtour die morgen van start gaat.

productfoto terazza

Geen onbelangrijk detail – het stripes ontwerp zal beschikbaar zijn in een gewoven katoen, en beide andere stoffen zullen in de gekende en geliefde french terry kwaliteit zijn die we van ABF gewoon zijn.

Ziezo lieve mensen – ik hoop dat deze stofjes jullie kan bekoren. Ik ben alvast super benieuwd naar jullie reacties en meer nog naar jullie creaties. Jullie kunnen jullie creaties taggen met de hashtags #blanchestripes #blanchesteno & #blanchestones zodat ik jullie kan terugvinden 🙂

SPANNEND!!!!!

xxx, Laurence

32 gedachten over “b l a n c h e x About Blue Fabrics

  1. Dikke dikke proficiat met je eigen, eerste stoffencollectie lieve Laurence! Ik ben mega fan van de 3 prints! Ik kan al niet wachten om mijn Stones creatie te tonen 🙌🏻💚

    Geliked door 1 persoon

  2. Mijn toeme-reactie van ’t stofje is niet beschikbaar’ bij t zien van je Lars verandert nu instant in een kwispelgevoel. Gefeliciteerd met je eerste (en hopelijk niet laatste !!! *hint hint*) stoffencollectie.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s