Sweatpants for the win

Afgelopen paasvakantie werd het pijnlijk duidelijk dat de zoon des huizes dringend nieuwe sweatpants nodig had. Ideaal kampgerief vind ik dat – maar een broek 2 dagen na elkaar dragen is een illusie. Dat ik op een geregeld tijdstip machines draai – dat is ook een illusie. Vijf dagen kamp wil dus ook zeggen dat er vijf sweatpants in zijn kast moeten liggen.

Processed with VSCO with f2 preset1--7105

Ik maakte in maart nog snel 2 blanche sweatpants om zijn kast aan te vullen.  De ene is een stuk zwarte See you at Six grill dat nog in mijn kast lag. Nu blijft er echt NIETS meer over van die stof… De andere is de french terry versie van het stofje dat ik voor dit jurkje gebruikte. Gekocht in de Poolse webshop Dresowka.

1--71221--71361--7128

In maart werden deze dus gemaakt. In maart werden ook de foto’s genomen (dat is te zien aan de kwaliteit van de fotos… zo dankbaar dat er eindelijk weer deftig licht is). Maar het heeft tot nu geduurd om effectief te bloggen… Ik kan u daar geen reden voor geven, want ik weet het zelf niet 😉 Ondertussen zijn de broekjes al vaak gedragen en ik blijf fan van hoe die valt. En de zoon is ook fan want ze zitten goed en geven veel bewegingsvrijheid. Win-win

1--71051--71291--7093

Bedankt om te komen lezen,

XXX, Laurence

Patroon: gratis blanche sweatpants

Stof: See You At Six grill en Dresowka

1--7097

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s