SYAS-LOVE

Trouwe lezers zullen het ondertussen wel weten, maar hier zit een See You at Six fan van het eerste uur. Telkens opnieuw word ik verrast door de kleurencombinatie en toffe prints. Elke collectie was steeds “boenk erop”. En ook bij deze collectie was ik op slag verliefd. Vooral de effen chive groene sweaterstof kreeg mijn aandacht. Ik combineerde hem met de powder brown en maakte een matching outfit voor mijn kinderen.

flatlay1--76681--7677

Ze kregen elk een ‘omgekeerde trui’ en daarvoor werd mijn favoriet sweater patroon weer bovengehaald, namelijk de Emma sweater. De mouwen werden verknipt om een kleine colourblock te maken, maar verder deed ik geen aanpassingen.

1--76741--76701--7715

Ook voor de onderstukken deed ik niets nieuws of origineels. Mijn eigen sweatpants patroon werd bovengehaald voor de zoon en de playpants van Made it voor de dochter (met dezelfde aanpassingen die ik hier al eens uitlegde).

1--77031--77061--7681

Foto’s trekken met deze twee aapjes is niet altijd even evident. Er is altijd wel 1 kind dat een gezicht trekt, maar goed… ik heb er mij bij neergelegd. Het zijn zeker niet allemaal topfoto’s, maar die enkele goeie ga ik toch nog een tijdje koesteren ❤

1--77191--7717

Bedankt om te komen lezen,

XXX, Laurence

Patroon sweater: Emma sweater – Emma en Mona

Patroon sweatpants: Blanche sweatpants – Blanche

Patroon short: Playpants – Made it

Stof: See You at Six

5 gedachten over “SYAS-LOVE

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s