Bloggers for Life

Bloggers for life. Een geweldig concept dat vorig jaar het leven werd ingeroepen onder leiding van Sarah (Khadetjes) en Annelies (Liezewiezewoes). Ik denk dat het grootste deel van mijn lezers bekend is met de werking, maar voor de anderen, een korte uiteenzetting: voor Music for life van Studio Brussel hebben bloggers 42 stuks bij elkaar genaaid. Elk van deze stuks wordt geveild ten voordele van de vzw Altijd vrouw. Voor de stukken die u mooi vindt kan u 1, 2, of meer ticketjes kopen (1 ticket kost 2€ – geef toe, dat is geen geld). Op 18 december wordt er dan per stuk een winnaar verloot uit alle mensen die ticketjes kochten voor dat welbepaald stuk. Geef toe… wat een fantastisch concept!

bewerkt-9175

Mijn bijdrage aan bloggers for life betreft een op maat gemaakt rokje en bijpassend bontje (maatje 86 – 116). Dat is, op maat van uw dochter, kleindochter, metekindje, nichtje etc… dat past in een maatje gaande van 18M tot 6Y. Het rokje is gemaakt van een Liberty stofje dus heel fijn, zacht en van uitstekende kwaliteit. Het is ook volledig gevoerd waardoor het perfect draagbaar is het hele jaar door. Het bontje is ‘fake fur’ en streelzacht.

bewerkt-9027bewerkt-9051bewerkt-9063bewerkt-9024

Hoe kan je kans maken op deze outfit? Door 1 of meerdere ticketjes te kopen! Een ticket kost 2 euro, en je kan er zoveel kopen als je wilt. De opbrengts gaat integraal naar de vzw Altijd vrouw. De kleine lettertjes van bloggers voor Life kan je onderaan dit bericht lezen, dus best even naar daar scrollen voor je begint te kopen 😉   Het nummer van mijn te veilen stuk is 20. Vergeet deze zeker niet te vermelden als je stort. Dan weet de organisatie dat jullie interesse hebben in mijn stuk.

bewerkt-9112bewerkt-9132

Kort opgesomd:

 • Vul onderstaand formulier in (anders geldt je lotje niet)
 • Stort het bedrag (een veelvoud van 2) op BE69 3770 2596 1378
 • met als mededeling: 20 – naam – voornaam – aantal ticketjes
Om een ticket te kopen voor de veiling van deze week, heb je tijd tot 25/11/2016, 23u59. Volgende week komen er weer andere items online. ‘Snel’ zijn is dus de boodschap!

Uiteraard ben ik niet de enige die iets maakte voor Bloggers for Life. Deze week kan je ook ticketjes kopen voor volgende stuks. Klik gerust door op de links. Alle beetjes helpen als het gaat om het goede doel te steunen   ❤

collageweek2

11 Jace did it • 12 Straight Grain • 13 Spurrewubsie • 14 By Eva Maria • 15 Nononsonsmoms • 16 Staruur • 17 MamC • 18 Nele De Schepper • 19 Miezemuizejongskes • 20 Blanche

De kleine lettertjes:

 • Elke veiling duurt van maandag tot vrijdag, je kan dus vanaf maandag tot en met vrijdag overschrijvingen doen op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378, voor zoveel lotjes als je zelf wenst. Er wordt geen uitzondering gemaakt.
 • Per stuk waarvoor je lotjes koopt, graag 1 overschrijving. Dit om verwarring te vermijden. Wens je voor stuk 1 graag 3 lotjes en voor stuk 5 graag 2 lotjes? Perfect mogelijk, maar bezorg ons de centen in twee overschrijvingen – eentje van 6 euro voor stuk 1 en een van €4 voor stuk 5.
 • Er wordt geen cash geld aangenomen. Wij hebben geen kassa, en de deelnemende blogsters wonen verspreid over het land. Wil je een lotje, registreer je dan via het formulier, en schrijf daarna over op de rekening
 • Per overschrijving vragen we met aandrang de volledige en juiste vermelding in de mededeling te gebruiken. Deze gegevens zijn terug te vinden op de blog van de maakster in kwestie. (Dus voor mijn stuk hierboven, voor de andere stukken op de blogs van mijn collega’s.)
 • Op elke blog waar je een stuk koopt, vul je het formulier in, zodat we over je gegevens beschikken in geval van winst. We vergelijken deze lijst met de overschrijvingen. Enkel een overschrijving vergezeld van een registratie via het formulier is een geldige deelname. 
 • De centen schrijf je over op rekeningnummer BE69 3770 2596 1378 en enkel op dit nummer.
 • Alle centen gaan integraal naar het goede doel, er worden geen kosten vanaf gehouden, ook niet voor de verzending van de stukken. Wij doen dit vrijwillig om de doelen te steunen. Hou daarom in het achterhoofd: we veilen handgemaakte stukken van hobbynaaisters. Hou er rekening mee dat misschien niet alles 100% perfect is afgewerkt. (Dat is een winkelstuk meestal ook niet.) Er loopt al eens een naadje scheef of er hangt al eens een draadje los: niemand is perfect. We gaan voor een perfecte imperfectie overgoten met veel menselijkheid!
 • Verzending naar het buitenland is duur vanuit België. Wens je vanuit het buitenland lotjes te kopen voor een stuk? Dat kan, maar als je wint, vragen wij de verzendkosten zelf te dragen.
 • De trekking gaat door op 18 december. De winnaars worden via de blogs en op de facebookpaginabekend gemaakt.

De leuke kindermeubeltjes die jullie op de foto’s zien zijn van de hand van een goeie vriendin van mij die samen met haar man, de meubeltjes zelf ontwerpt en eigenhandig maakt – Woodlife by Woodcraft. Te verkrijgen bij Teddy (in de winkel en binnenkort ook op de webshop)

Advertentie

18 gedachten over “Bloggers for Life

 1. Ik doe van vijgen na Pasen, maar ik wou toch nog even zeggen “wat straalt die lieve krullenbol”. Zoals altijd weer een ongelooflijk schoon geheel van kind – maaksel – omgeving… zo fijn dat je mee deed ♥

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s