This is it

Oh God… this is it! Ik heb héél lang getwijfeld over het al dan niet starten van een blog. De voordelen en de nadelen bekeken en uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat ik té nieuwsgierig ben naar het hele blog-gebeuren.

Verwacht geen ellenlange teksten want mijn main focus ligt niet op het schrijven maar is voornamelijk een combinatie van mijn twee hobby’s; naaien en fotografie.

Het belangrijkste punt op mijn lijstje met nadelen was de druk. De druk om voldoende en met regelmaat te posten. Ik heb dus voor mezelf besloten hier niet aan toe te geven. Hopelijk hou ik dit vol, want een extra druk in dit nu al zo drukke huishouden, kan ik eerlijk gezegd wel missen…

Nu rest enkel nog de vraag of ik dit leuk zal vinden… Ik stel voor dat jullie mij volgen en dan zien we samen wel waar dit naartoe leidt 😉

 

 

 

 

 

 

 

17 gedachten over “This is it

 1. Ik kijk er al naar uit! Druk om te posten, vind ik bullshit. Naai je veel, en kun je veel foto’s nemen, dan post je veel. Is dat niet, dan post je weinig. De mensen lopen niet weg 😉 Blij dat je de stap gezet hebt in ieder geval!

  Like

 2. Ik vind het alvast leuk! Je hoeft niet toe te geven aan die druk. Beter iets delen wat de moeite is, dan kost wat kost twee keer per week een blogpost te schrijven!

  Like

 3. Veel succes! Ik ben ook nog maar enkele maandjes bezig en had voordien ook lang getwijfeld… Die druk, ik trek mij daar niets van aan, soms post ik 3 keer in een week en dan weer twee weken niks! Niks moet, alles mag, tis toch uw eigen blog zeker? 😉

  Like

 4. Ik volg je al een tijdje op instagram. Ik hou heel veel van je stijl. Ik ben benieuwd naar je verdere inspirerende naaisels. Veel succes met je blog!

  Like

 5. Als jij de blanche bent waarvan ik toevallig af en toe een fotootje zag van instagram (waarvan ik zelf geen account heb, dus veel zag ik niet!) dan ben ik superdesuperblij datje een blog gestart bent!! Kijk er heel hard naar uit vanalles van je te zien!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s